Kreativne rešitve

Izdelava logotipa

Vsako podjetje potrebuje spletno stran in zanj je prav tako ključnega pomena izdelava logotipa. Spletne strani so za mlade podjetnike nujne, vendar so nekateri bolj zadržani, ko gre za logotipe. Prav tu je lahko vaša prednost: Z oblikovanjem unikatnega logotipa dobite osnovo za oblikovanje podjetja. Tako boste vi ali vaši izdelki vizualno prepoznavni.
Logotip z osebnim pridihom

Kako do unikatnega logotipa?

Pomagamo pri izvedbi: Vsak racionalen podjetnik želi prihraniti pri stroških. Zato mnogi iščejo posebej ugodne ponudbe. Toda na velikih portalih z logotipi na internetu ni osebnega stika. Pri ustvarjanju logotipa morda ne boste mogli dodati svojega osebnega pridiha.Danes lahko veliko stvari naredite sami. Za resnično lep logotip, ki ga odlikujeta preprostost in eleganca ter ki ga je mogoče uporabiti tako na spletu kot v tisku v najrazličnejših velikostih, ločljivostih in barvnih shemah, pa potrebujete predvsem znanje in izkušnje dobrega grafičnega oblikovalca, ki ve kako pomembna je izdelava logotipa.

Individualnost

Pri oblikovanju logotipa prisluhnemo vašim željam in jih poskusimo izraziti skozi kombinacijo primernih barv in oblik, da bo končni izdelek resnično odseval duh vašega podjetja oz. blagovne znamke.

Natančnost

Za dober logotip ni dovolj le ideja, pač pa je potrebna tudi tehnična dovršenost. Vsak logotip izrišemo v vektorskem formatu natančno do pike, kar vam omogoča poljubno povečavo tudi do večjih formatov brez izgube kakovosti.

Uporabnost

Logotip vam shranimo v različnih formatih, ki bodo uporabni za ve vrste tiska, vezenje, splet, graviranje ali drugo poljubno aplikacijo.

Dogovorite se za brezplačno in nezavezujoče svetovanje!

Kako poteka izdelava logotipa?

Prizadevamo si za hitro in enostavno ustvarjanje logotipov. Všeč so nam preprosti, enostavni logotipi. Trudimo se prikazali značaj, ki ga pisave in elementi dajejo logotipu. Vse skupaj pa je na koncu treba tudi skrbno preizkusiti in optimizirati za uporabo.
1. korak

Posvetovanje o izdelavi logotipa

V brezplačnem in neobvezujočem pogovoru - po telefonu ali na kavi - ugotovimo, kakšne zamisli imate. Spoznamo vašo individualno podobo in jo poskusimo razumeti. Poveste nam, katere elemente oz. značilnosti potrebuje logotip z vašega vidika.

Med pogovorom spoznate, kako se lotevamo stvari in kako vas vključujemo v proces. Predstavljamo vam sredstva, ki jih uporabljamo za pripravo logotipa. Sporočite nam, kaj mora vaš logotip izpolnjevati, da boste imeli v rokah ustrezno orodje, s katerim se boste predstavili zunanjemu svetu. Na podlagi okvirnih pogojev, ki jih pripravimo skupaj, vam nato pripravimo ponudbo.

Celoten posvet je ključnega pomena. Naš cilj je, da naše stranke natančno vedo, kaj lahko pričakujejo, pa tudi, kaj ni vključeno v naše storitve kot agencije za izdelavo logotipa.
2. korak

Oblikovanje logotipa

Takoj ko sprejmete našo ponudbo, začnemo. Oblikovanje logotipa poteka tako, da najprej pripravimo 2-3 osnutke, vi izberete enega in z njim se začnejo fini popravki. Predstavljene so vam različice barv in pisav, v ponudbo pa je vedno vključen tudi postopek popravkov.

Ker vemo, da odločitev ni vedno lahka, ne želimo ustvarjati pritiska, zato vas s številom popravkov načeloma ne omejujemo dokler je vse v mejah dobrega (časovnega) okusa.

Za vašo potrditev bomo pripravili "vzorce", kako bo vaš logotip videti kot vizitka, na dopisnem papirju, na domači strani spletnega mesta ali kot slika profila na Facebooku ali drugem družabnem omrežju.

Z novim logotipom smo zadovoljni, ko se Vi z njim poistovetite.

Individualno, moderno, uspešno

Brezplačno posvetovanje

Pri vašem projektu vam svetujemo zavzeto in brezplačno. To je temelj uspešnega sodelovanja.

Več idejnih osnutkov

Ne želimo vas prikrajšati za nobeno od naših idej. Zato boste od nas prejeli več osnutkov logotipa.

Hitra tehnična izvedba

Z našim poslovnim modelom lahko projekte oblikovanja izvajamo hitro in stroškovno učinkovito.

Brez skritih stroškov

Po prvem sestanku boste prejeli prilagojeno ponudbo z enotno ceno projekta.
Izdelava logotipa
Izdelava logotipa
Izdelava logotipov
Izdelava logotipov

Zakaj je logotip pomemben?

 • Logotip predstavlja vaše podjetje in je zato osrednje sredstvo komuniciranja.
 • Je v središču korporativnega oblikovanja in je pogosto njegovo izhodišče.
 • Logotipi v naši podzavesti ustvarjajo zaupanje, povečujejo zvestobo blagovni znamki in dajejo podjetjem prepoznaven obraz.
 • Logotip podjetja ima ogromno moč, saj lahko s svojo simboliko in slikovno kodo naredi abstraktne informacije oprijemljive in jih hitro posreduje.
 • Logotip posreduje dragocene informacije ter vrednote in osebnost vašega podjetja ustreznim ciljnim skupinam.
 • Naložba v oblikovanje logotipa se izplača in lahko pozitivno vpliva na uspeh vašega podjetja.
 • Če želite danes uspešno prodajati svoje izdelke in storitve, morate izstopati iz množice in se predstaviti kot prepoznavna blagovna znamka.

Zakaj bi izbrali prav nas?

prednosti za vas
 • Prefinjen koncept
 • Edinstvena zasnova logotipa
 • Fiksna cena in individualne rešitve po poštenih cenah
 • Izrazit videz
 • Visoka prepoznavnost
 • Stalna kontaktna oseba med celotnim potekom projekta
 • Funkcionalno in praktično
 • Harmonična splošna slika
 • Izjemna natančnost
Top homeapartmentpencilmagic-wandstarenvelopeprinterfile-addbookuseruserscartphone-handsetmap-markerlaptop-phonegiftdiamondearthhourglassmagnifierlayers