Prodajte vaše izdelke na spletu

Izdelava spletne trgovine

S spletno trgovino boste pritegnili pozornosti potencialnih kupcev ter ponudili možnost neposrednega naročila vaših izdelkov. Prednost sodobnih spletnih trgovin je, da se lahko kombinirajo z informativnimi spletnimi stranmi. Tako lahko obiskovalcem zagotovite vir informacij o svojih izdelkih, ki jih lahko nato neposredno naročijo.
uporabnikom prijazne spletne trgovine

Agencija za Izdelavo spletnih trgovin

Spletna trgovina je več kot le platforma, na kateri lahko ponujate in kupujete izdelke. Vaša spletna trgovina je sodobno tržišče, ki je namenjeno spreminjanju iskalcev v stranke. Zato mora biti izdelava spletne trgovine impresivna tako z vidika videza kot prijaznosti do uporabnika. Želite povečati prodajo prek interneta? Želite povečati prepoznavnost svoje blagovne znamke in postaviti svojo spletno trgovino v pravo luč? Naša agencija vam bo z veseljem pomagala.
Za vas ne načrtujemo le sodobne spletne trgovine, ki je funkcionalna, temveč tudi vizualno privlačna. Pri tem smo pozorni na tehnično čistost HTML kode in prilagoditev za mobilne naprave. Kot agencija za izdelavo spletne trgovine razumemo programiranje različnih sistemov trgovin. Večinoma delamo z WordPressom in WooCommerce, saj lahko spletno trgovino z WooCommerce oblikujemo bolj individualno in prilagodljivo. Ta sistem, ki je del WordPressa, se nenehno razvija in ga je mogoče vključiti tudi v povsem informativna spletna mesta.

Odzivna spletna trgovina

Vse spletne trgovine, ki jih razvijemo, so prilagojene tako, da so idealno prikazane tudi na mobilnih napravah, kot so pametni telefoni in tablični računalniki.

W3C skladnost

Spletne trgovine so v naši agenciji razvite v skladu z veljavnimi spletnimi standardi HTML/CSS konzorcija World Wide Web Consortium (W3C).

SEO pripravljeno

Vedno se izdelave e-trgovine lotimo tako, da je v osnovi optimizirana za najboljšo možno uvrstitev v iskalnikih.

Dogovorite se za brezplačno in nezavezujoče svetovanje!

Funkcionalnost spletne trgovine

Vse-v-enem za vašo novo spletno trgovino: Spletna trgovina z upravljanjem izdelkov, nakupovalno košarico in obdelavo plačil

Administracija

Obdelava naročil, ustvarjanje in urejanje izdelkov, nalaganje slik, ...

Izdelki in kategorije

Pregledno urejanje izdelkov in poljubnem številu kategorij.

Upravljanje zaloge

Sistem vas avtomatsko opozori na nizko zalogo izdelka.

Konfiguracija

Obsežne možnosti prilagajanja vašim zahtevam.

Samodejna e-pošta

Samodejno obveščanje strank o statusu naročila.

Načini plačila

Podpora za vsa običajna in manj običajna plačilna sredstva.

Načini pošiljanja

Dostavne službe, zastonj poštnina, lasten prevzem.

Statistika

Dostop do vseh ključnih informacij vezanih na prodajo.

Varnost

Podpora pri zagotavljanju varnosti in posodabljanju sistema.

uspešno spletno nakupovanje

Enostavnost

Intuitivno in preprosto upravljanje izdelkov, naročil in uporabnikov.

Optimizacija

Spletna trgovina je optimizirana za različne naprave in iskalnike.

Varnost

Vaša trgovina izpolnjuje tehnične zahteve za varstvo podatkov.

Fleksibilnost

Možna nadgradnja funkcionalnosti vaše e-trgovine.

Zakaj potrebujete spletno trgovino?

Ali dosegate vse svoje stranke? Danes je bolj kot kdaj koli prej pomembno, da svoje izdelke predstavite na spletu in kupcu omogočite enostaven dostop do izdelkov, tako kot v trgovini. Izdelava spletne trgovine vam prihrani čas in vam omogoči, da se osredotočite na svoje stranke.
1. razlog

E-poslovanje je v porastu

To dejstvo temelji na statističnih podatkih. Elektronsko poslovanje vsako leto raste, zato je pomembno, da kot spremljate trende. Prav tako je pomembno biti prisoten na trgih, kjer je mogoča rast in kjer so stranke. Elektronsko poslovanje je poslovni model za nove podjetnike in tiste, ki želijo razširiti svoje obstoječe poslovanje. Izdelava spletne trgovine je v današnjem času praktično nuja.
2. razlog

Izdelava spletne trgovine je dokaj enostavna

Na trgu je na voljo veliko različnih platform za spletne trgovine. S platformami je lažje zgraditi spletno trgovino in jo tudi vzdrževati. Postopkov upravljanja zalog, naročanja in samodejnega usklajevanja podatkov o artiklih in cenah ne gre podcenjevati. Glede na velikost in potrebe podjetja lahko izbirate med številnimi možnostmi. Vse to pomeni, da lahko tudi začetniki in majhna podjetja začnejo s svojimi spletnimi trgovinami brez velikih finančnih naložb.
3. razlog

Ljudje veliko kupujejo preko spleta

Kupci kupujejo na spletu, podjetje brez kupcev lahko hitro propade, kar velja tudi za spletno trgovino. Statistični podatki jasno kažejo, da se nakupovanje iz trgovine seli v spletno trgovino. Dejstvo je, da mlajši ljudje raje nakupujejo prek spleta. Podjetja teh trendov ne smejo prespati, temveč se morajo spopasti z izzivom, če želijo biti uspešna. Z ustvarjanjem lastne spletne trgovine ste že od samega začetka korak pred konkurenco.
4. razlog

Lažje pridobivanje strank

Veliko ljudi ne kupuje samo prek spleta, zato imajo upravljavci spletnih trgovin veliko priložnosti, da dosežejo potencialne stranke in jih spremenijo v kupce. Internetno trženje ponuja ogromno priložnosti za podjetja. Potencialne stranke je mogoče zlahka prepoznati in doseči prek različnih kanalov. Naj gre za spletne strani, Facebook, Instagram itd. Pustite platformam in spletni trgovini, da delajo za vas. Povratne informacije potencialnih strank pomagajo tudi pri izboljšanju ponudbe in storitev, saj se hitreje ugotovi, kaj si stranke želijo.
5. razlog

Avtomatiziran prodajni proces

Rešitve spletnih trgovin ponujajo možnost avtomatizacije poslovnih procesov, povezanih s prodajo. Preprostejši in jasnejši je prikaz, bolj razumljiva in pojasnjevalna je vsebina. Spletna trgovina vam omogoča, da bolje razdelite svoj časovni proračun in se osredotočite na druge stvari v poslu.
Izdelava spletne trgovine
Izdelava spletne trgovine
Izdelava spletne trgovine

Kakšna je cena izdelave spletne trgovine?

Vas je naša agencija za izdelavo spletnih strani prepričala in bi radi, da izdelamo spletno trgovino tudi za vas? Odlično!

Cena spletne trgovine je odvisna od nekaj dejavnikov:
 • Obseg spletne trgovine
 • Želena funkcionalnost
 • Zahtevnost postavitve
 • Časovni okvir za izdelavo
Vsaka e-trgovina, ki jo izdelamo ima vključeno osnovno funkcionalnost, ki jo lahko po želji razširimo z dodatnimi možnostmi:
Osnovne funkcije
 • Privlačno, individualno oblikovanje v skladu z vašim CGP
 • Optimizacija za mobilne naprave in iskalnike
 • Poljubno število kategorij izdelkov in izdelkov
 • Vsi običajni načini plačila
 • Upravljanje naročil in strank
 • Upravljanje zaloge
 • Slovenski jezik trgovine
 • Prilagoditev ddv razredov
 • Statistika prodaje
dodatne funkcije
 • Kuponi in popusti
 • Razredi pošiljanja
 • Digitalni izdelki, prenosi, spletni tečaji,...
 • Uvoz/izvoz izdelka CSV
...in še veliko več (po vaših željah).
Top homeapartmentmagic-wanddatabaselockcogenvelopebookuserstorecartphone-handsetmap-markerlocationlaptop-phonechart-barsgiftdiamondcoffee-cupbriefcaseearthcodemagnifierlayers