Spletno oblikovanje s strategijo in čustvi

Izdelava spletnih strani

Kot agencija za spletno oblikovanje natančno vemo, kaj podjetja potrebujejo za popolno spletno mesto. Številni projekti za naše zadovoljne stranke, katerim pomagamo pri ustvarjanju povpraševanj in prodaje, so tisto, kar nas žene naprej, da smo iz dneva v dan vse boljši v tem, kar počnemo.
profesionalen pristop

Strokovna izdelava spletnih strani:
naše znanje in izkušnje so vaš uspeh.

Spletno mesto, ki potencialne uporabnike spremeni v stranke, je več kot le lepo urejena postavitev: Naša digitalna agencija izdeluje sodobna spletna mesta, ki vam pomagajo doseči poslovne cilje. Želite večjo prepoznavnost blagovne znamke? Želite pridobiti več povpraševanj prek interneta? Kot agencija specializirana za izdelavo spletnih strani na WordPress osnovi, vam lahko pomagamo doseči te cilje.
Vse naše spletne strani so razvite po visokokakovostnih standardih. Redno se izobražujemo na področjih, kot so optimizacija spletnih strani, uporabniška izkušnja oz. uporabniški vmesnik (učinkovitost in uporabnost), da bi dosegli najboljše možne rezultate.
Wordpress spletne strani

Odzivne spletne strani

V skladu z našimi standardi kakovosti, vsa spletna mesta optimiziramo tudi za mobilne naprave, kot so pametni telefoni in tablični računalniki. Tako bo vaše spletno mesto povsod naredilo dober vtis.

Strokovnost

Spletno oblikovanje imamo v krvi. Naše spletne strani niso le vizualno privlačne, temveč tudi tehnično na visoki ravni. Naše strani imajo optimiziran čas nalaganja ter veljaven HTML/CSS, kar spada k našim smernicami kakovosti.

SEO pripravljeno

SEO (optimizacija za iskalnike) in spletno oblikovanje morata vedno iti z roko v roki. Zato vse spletne strani, ki jih izdelamo, tudi optimiziramo za boljšo najdljivost v spletnih iskalnikih, kot sta Google in Bing.

Dogovorite se za brezplačno in nezavezujoče svetovanje!

Kako poteka izdelava spletnega mesta?

Da bi zagotovili, da je spletno mesto ob zaključku funkcionalno in vizualno izpolnjuje vaša pričakovanja, tesno sodelujemo z našimi strankami. Pri razvoju spletnega mesta se opiramo na standarde kakovosti in protokole, ki smo jih razvili sami, da bi rezultate dosegli čim hitreje in seveda čim bolj kakovostno.
1. korak

Posvetovanje o izdelavi spletnega nesta

Z dolgoletnim strokovnim znanjem vemo, da je natančna izdelava spletnih strani bistvenega pomena za dober rezultat za stranke in ciljno skupino. Zato je prvi korak osebno posvetovanje, na katerem skupaj začrtamo strukturo spletne strani:
 • Kakšen je cilj spletnega mesta?
 • Kdo je ciljna skupina?
 • Kdo je konkurenca?
 • Ali obstajajo spletne reference, ki so stranki všeč?
 • Ali je določen rok?
 • Kakšni so stroški spletnega mesta?
Vsa ta vprašanja so ključnega pomena in bodo obravnavana na začetku. Naš cilj je, da naše stranke natančno vedo, kaj lahko pričakujejo, pa tudi, kaj ni vključeno v naše storitve kot agencije za izdelavo spletnih strani.
2. korak

Oblikovanje postavitve spletnega mesta

Po posvetovanju o spletnem oblikovanju imamo najpomembnejše ključne podatke in lahko pričnemo z delom. Od začetne strani naprej se postopoma razvijajo postavitve za vse podstrani. Po oblikovanju vsake postavitve zberemo povratne informacije od stranke. Na ta način ustvarimo kratke razvojne smernice in v zelo kratkem času postane jasno, če naša izvedba kdaj odstopa od vaših zamisli.
3. korak

Vsebina za spletne strani

Ko je izdelava spletnega mesta končana, se vanj vstavi vsa vsebina. Besedilno vsebino in večpredstavnostno vsebino, kot so slike in videoposnetki, praviloma zagotavljajo naše stranke. Če besedila niso na voljo in jih zaradi pomanjkanja časa potrebujete hitro, vam z veseljem ponudimo različne možnosti za ustvarjanje besedil. Vso besedilno in slikovno vsebino pred namestitvijo optimiziramo za iskalnike.
4. korak

Zagon spletnega mesta

Postavitev vaših spletnih strani je pripravljena in napolnjena z vsebino. Nato spletno mesto preide skozi več protokolov, ki smo jih razvili, da bi izpolnili naše standarde kakovosti spletnega oblikovanja. Med njimi je tudi odzivno oblikovanje, ki v najnovejših različicah optimizira prikaz in prijaznost spletnega mesta za različne končne naprave in brskalnike. Beležijo se tudi dejavniki, kot so čas nalaganja, SEO in tehnična čistost spletnega mesta v skladu s standardi W3C. Na koncu poskrbimo še za zagon v živo, vključno z vzpostavitvijo gostovanja spletnega mesta. Tako bomo iz vaše nove internetne predstavitve potegnili vse, kar je mogoče!
5. korak

Povratne informacije in nadaljna podpora

Med zagonom spletnega mesta v živo se nastavijo orodja za sledenje, kot sta Google Analytics in Google Search Console, da lahko spremljate razvoj dosega v številkah. Po zagonu v živo se bomo z vami dogovorili za sestanek za povratne informacije. Kot agenciji za izdelavo spletnih strani, nam je zelo pomembno, da nenehno izboljšujemo svoje spretnosti na področju spletnega oblikovanja in storitev za stranke!

Da bi s pomočjo spletne strani kar najbolje dosegli svoje cilje, vam bomo z veseljem svetovali glede drugih področij naših storitev, kot so optimizacija za iskalnike in vzdrževanje vaše spletne strani.

Individualno, moderno, uspešno

Individualen razvoj

Oblikujemo vam individualno stran brez uporabe predpripravljenih tem oz. predlog.

Enostavna uporaba

Z enostavnim in intuitivnim sistemom za upravljanje vsebine je upravljanje vsebine preprosto.

Natančna optimizacija

Za najboljše rezultate optimiramo vsako stran tako za uporabniško izkušnjo kot tudi iskalnike.

Fleksibilna nadgradnja

Spletno mesto se prilagodi vašim potrebam, raste skupaj z vami in vključuje dodatne funkcije.
Izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih strani
Izdelava spletne strani
Izdelava spletne strani

Kakšna je cena izdelave spletne strani?

Vas je naša agencija za izdelavo spletnih strani prepričala in bi radi, da izdelamo spletno stran tudi za vas? Odlično!

Cena za spletno mesto je odvisna od nekaj dejavnikov:
 • Obseg spletnega mesta
 • Želena funkcionalnost
 • Zahtevnost postavitve
 • Časovni okvir za izdelavo

Zakaj bi izbrali prav nas?

prednosti za vas
 • Strokovno svetovanje o vseh vaših vprašanjih
 • Individualno spletno oblikovanje
 • Fiksna cena in individualne rešitve po poštenih cenah
 • Optimizacija za iskalnike
 • Enostavno upravljanje sistema za upravljanje vsebine
 • Stalna kontaktna oseba med celotnim potekom projekta
 • Osebna podpora tudi po dokončanju spletne strani
prednosti za obiskovalce
 • Edinstvena in privlačna postavitev
 • Intuitivna navigacija in jasna struktura
 • Optimalen prikaz na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih
 • Funkcionalnost, neodvisna od brskalnika in platforme
 • Hitro nalaganja spletne strani
 • Uporabniku prijazno upravljanje
 • Pregledna predstavitev vsebine
Top homeapartmentmagic-wandenvelopeprinterbookusercartphone-handsetmap-markerlaptop-phonegiftdiamondrocketselectearthmagnifierlayers