zasnova, razvoj, optimizacija

WordPress

Sistem za upravljanje vsebine (CMS) WordPress je vodilni sistem za upravljanje vsebine z več kot 15 milijoni namestitev po vsem svetu in približno 60-odstotnim tržnim deležem. Ponuja stabilno in prilagodljivo platformo za večino spletnih strani ter je primerna za izvajanje majhnih, srednjih in velikih projektov.
wordpress spletne strani

Uporabniku prijazno, stabilno, prilagodljivo

Sodobna struktura spletne strani je zelo uporabna pri pridobivanju strank za podjetja v vseh sektorjih. Poleg intuitivnega upravljanja in privlačnega dizajna je za vas bistveno tudi preprosto upravljanje predstavljene vsebine. WordPress kot vsestranski sistem za upravljanje vsebine (CMS) združuje te zahteve in je idealno primeren za različne namene, da lahko spletno stran oblikujete profesionalno in prilagodljivo.

Wordpress: sodoben sistem za upravljanje vsebine (CMS)

Sodobnega sistema CMS ne smete zamenjevati s sistemom klasičnih HTML kompletov za izdelavo spletnih strani. z WordPressom lahko izkoristite nešteto vtičnikov svetovnih razvijalcev, s katerimi lahko spletno predstavitev oblikujete točno tako, kot ustreza potrebam vašega podjetja.
Veliko sprememb na spletni strani lahko izvedete brez klasičnega znanja programiranja, po enkratni vzpostavitvi nove spletne strani pa lahko vi ali vaši zaposleni zlahka upravljate z njo.
Wordpress spletne strani

Z WordPressom do popolne spletne strani

Kaj pridobimo z uporabo WP sistema na spletni strani?

Oblikovanje

Prepričajte obiskovalce vaše strani z individualnim in privlačnim, odzivnim dizajnom, ki je hkrati sodoben, prepoznaven in uporaben.

Izvedba

Naša osrednja filozofija je tehnična izvedba. Lahko ustvarimo prave mojstrovine s pretvorbo idejnih osnutkov v programsko kodo.

Optimizacija

S svojim znanjem lahko izboljšamo vaš nastop na spletu. Lepa in sodobna stran sama po sebi še ni dovolj za povečanje obiska. Poskrbimo tudi za boljšo vidnost in hitrost.

Želite optimizirati vašo obstoječo spletno stran, ki temelji na WordPressu?

Vaš obstoječi sistem lahko optimiziramo na večih segmentih:

Optimizacija teme

 • Optimizacija izvorne kode
 • Skrajšanje časa nalaganja
 • Pravilno označevanje elementov
 • Izboljšanje notranjega povezovanja

Optimizacija vsebine

 • Optimizacija strukture strani
 • Optimizacija navigacijskih elementov
 • Revizija besedil
 • Optimizacija slik

Off-page optimizacija

Seveda vam ponujamo celovite storitve za optimizacijo vašega spletnega mesta, ki presegajo samo CMS optimizacijo. To vključuje tudi optimizacijo zunaj strani - vse ukrepe, ki jih je mogoče posredno ločiti od vaše strani.
WordPress LogoWordpress v skladu s HTML5 in CSS3

Dogovorite se za brezplačno in nezavezujoče svetovanje!

WordPress kot vsestransko spletno orodje

Številni spletni strokovnjaki menijo: WordPress je postal široko uporabljen sistem za upravljanje vsebine. Zaradi številnih vtičnikov je ta CMS poceni in priljubljena podlaga za skoraj vse vrste prikaza oz. širjenja informacij.

01

Oblikovanje in upravljanje

Upravljanje in oblikovanje vsebine (strani, člankov in medijev) je hitro, jasno in intuitivno. Možno je tudi oblikovanje strani, pregledno upravljanje medijev in izdelkov. Enostavno in hitro lahko ustvarite nove strani ali prilagodite obstoječo vsebino. Zato je WordPress izjemna rešitev, ki jo je mogoče upravljati intuitivno, učinkovito in sila preprosto.
02

Preverjeni postopki za vrhunske rezultate

Agencija Subtilne Kreacije s strastjo ustvarja spletne strani na WP sistemu. Zaradi strukturiranega postopka boste hitro in varno prejeli individualno spletno rešitev. Ne glede na to, ali gre za izdelavo spletne strani, spletne trgovine ali zgolj za prenovo spletnega mesta: osnova za uspeh v spletnem poslovanju je dober koncept.

Skupaj z vami bomo predstavili vaše edinstvene prednosti in vas predstavili trgu v najboljši luči. Z bogatimi izkušnjami in strokovnostjo vam bo naša agencija oblikovala vašo unikatno domačo stran. Pri tem ne zagotavljamo le popolne vizualizacije in uporabnosti, temveč tudi popolnoma odzivno spletno oblikovanje in optimizacijo za iskalnike.
03

Prodornost namesto stagnacije

Naša agencija optimizira vašo spletno stran ali spletno trgovino z ustreznimi orodji za spletno trženje ter poveča njeno prepoznavnost in učinkovitost. Vključno z izboljšanjem uvrstitve v iskalnikih z optimizacijo za iskalnike - SEO.

Sam WordPress ponuja izjemne priložnosti v okviru digitalizacije in je razmeroma poceni. Enako velja za naše nasvete o pravih vtičnikih. Uspešne spletne strani oz. spletne trgovine se ne merijo več po številu obiskovalcev, temveč po prodaji. Smo strokovnjaki za optimizacijo stopnje konverzije in vam z veseljem pomagamo pri preoblikovanju obiskovalcev v stranke.

Del našega portfelja je tudi integracija učinkovitega spletnega trženja z zmogljivimi orodji za pošiljanje novic (npr. Mailchimp, MailerLite ipd.).

Naše rešitve so brez kompromisov glede varnosti - tako v programski opremi trgovine kot v plačilni tehnologiji za vse vrste plačil preko spleta. Preprečevanje goljufij, udobje in zanesljiva varnost podatkov so za nas enako pomembni kot za spletne kupce. Želijo vaše stranke same izbrati način plačila? Ni problema: naša agencija integrira vse želene ponudnike plačil.
04

Optimizacija za iskalnike in spletno trženje

Spletni sistem Wordpress ponuja vsestranske funkcije, ki vam pomagajo pri trženju vaše ponudbe: dodatne razširitve, ki izboljšujejo uvrstitev v iskalnikih (SEO) v Googlu in drugih omrežjih, funkcije za pošiljanje novic in družbene medije. Naša agencija vam kot strokovnjak za WooCommerce ponuja tudi individualne rešitve spletnih trgovin, ki temeljijo na Wordpressu. Vse vtičnike je mogoče enostavno integrirati in upravljati. To je mogoče, ker je izvorna koda WordPressa odprta oz. odprtokodna. Tako lahko ta sistem za upravljanje vsebin (CMS) redno prilagajate svojim potrebam in tudi veljavni zakonodaji v skladu z vašimi željami.
05

Naš prispevek k vašemu uspehu

Subtilne Kreacije smo v prakso usmerjena spletna agencija oz. WordPress agencija, ki vam stoji ob strani, ko gre za dolgoročno optimizacijo vaše spletne trgovine ali spletne strani. Z našim svetovanjem na področju spletnega trženja vam lahko pomagamo k povečanju prometa. Poznamo in zaupamo zmogljivostim WordPressa in njegovih vtičnikov, kot je WooCommerce - zaupajte nam!

Seveda naše storitve vključujejo tudi stalno podporo po končanih projektih - tj. vzdrževanje in skrb za spletno stran, redne varnostne posodobitve, izboljšave sistema ali funkcij - preprosto prilagajanje najnovejši tehnologiji in rast vaše spletne prisotnosti ter seveda samo usposabljanje za uporabo WP sistema.
06

Visoka zmogljivost v vsaki podrobnosti

Preveč kupcev brska po spletnih trgovinah in jih zapusti, preden opravijo nakup. Poznamo orodja Wordpressa in WooCommerce, ki zmanjšujejo zapuščanje nakupovalne košarice. Na primer, dolgi časi nalaganja so izločilno merilo za vse, ki brskajo po spletu. Visoka hitrost strani pa zagotavlja zadovoljne obiskovalce in višjo stopnjo konverzije. Izkoristite naše strokovno znanje in izkušnje za izboljšanje časa nalaganja vaših spletnih strani! Navsezadnje je uporabnost ključnega pomena pri spletnem poslovanju, zlasti za mobilne naprave. Naše odzivne spletne strani zagotavljajo prijaznost do uporabnika na vseh napravah.

Enostavna uporaba pa je pomembna tudi v ozadju: z našim sistemom CMS so posodobitve in razširitve zelo preproste. Tudi za uporabnike brez tehničnega predznanja!

Naše WordPress storitve

S srcem in dušo smo se posvetili oblikovanju in realizaciji edinstvenih spletnih strani. Naš cilj je predstaviti unikatne in inovativne rešitve za vaše podjetje, ki v celoti izpolnjujejo vse izzive ali zahteve. Ustvarjamo spletne strani in spletne trgovine, optimizirane za iskalnike, z odlično uporabnostjo, hitrim nalaganjem, najvišjimi varnostnimi standardi. V okviru naših storitev, vam je na voljo:

WordPress svetovanje

WordPress teme

WordPress vtičniki

WordPress vzdrževanje

WordPress izobraževanje

WordPress Blog

WordPress odzivne strani

WordPress varnostne kopije

WordPress podpora

Zakaj izbrati WordPress?

Če želite ustvariti blog, spletno stran ali spletno trgovino, imate ogromno možnosti. Poleg WordPressa je na voljo še veliko drugih sistemov, ki jih lahko uporabite. Odločitev je odvisna od vaših zahtev in namena. Kot izkušena agencija za WordPress smo namenoma izbrali le-tega kot naš primarni sistem iz večih razlogov:
01

Preprosto in hitro upravljanje

Poskrbimo za namestitev in oblikovanje ter vzdrževanje vaše spletne strani. Tako, da vam pripravimo pot do uporabniku prijaznega sistema. Ne glede na to, ali želite vstaviti nova besedila, urejati strani ali objavljati grafike in slike, je urejanje in objavljanje vsebine vedno enostavno in hitro, tudi za začetnike in tiste brez izkušenj.
02

Vodilno mesto na trgu

Sčasoma se je WordPress CMS razvil iz funkcije bloga v celovit in funkcionalno bogat sistem, s katerim lahko uresničite najobsežnejše spletne projekte. Ne zanašajo zaman nanj številna priznana podjetja kot so BBC America, Vogue, Sony, Walt Disney Company in Renault. Celo ameriška vlada uporablja ta CMS za svojo spletno prisotnost.

Kot strokovnjaki poznamo vse funkcije, lastnosti, dodatke, trike in zvijače, zaradi katerih je WP vodilni na trgu na področju CMS in absolutno profesionalen sistem.
03

Možnosti prilagajanja

Vsako spletno stran na WordPressu posebej prilagodimo vašim zahtevam in potrebam. Zaradi modularne strukture in našega znanja na tem področju lahko glede na vaše potrebe preprosto razširimo ali zmanjšamo vašo spletno prisotnost z novimi funkcijami in lastnostmi. Npr. večjezična funkcionalnost zagotavlja dodatne možnosti za tuje obiskovalce.
04

Možnosti oblikovanja in razširitve

V WordPressu praktično ni omejitev razvoja. Sistem se nenehno razvija v smislu zasnove, funkcij in lastnosti. Z nenehnim spremljanjem trga in razvoja vedno najdemo najboljše rešitve za vsako zahtevo in namero.
05

Podpora skupnosti

Skupnost razvijalcev, programerjev, oblikovalcev in strank, ki stojijo za sistemom, je zelo velika. To zagotavlja stalno izboljševanje z novimi razširitvami, vtičniki in temami. Z našo široko mrežo smo vedno na tekočem z dogajanjem in vse nove možnosti in inovacije z dodano vrednostjo vključujemo v našo ponudbo.
06

Zmogljiva SEO funkcionalnost

Optimizacija za iskalnike (SEO) ima tudi pri WordPressu pomembno vlogo. S pomočjo izbranih notranjih in zunanjih orodij za SEO urejamo tehnično plat WP, ki ponuja vse osnove za doseganje visokih uvrstitev na seznamu rezultatov iskalnikov. Pametne ključne besede, dobra vsebina in uporabne informacije pa seveda celovito dopolnjujejo optimizacijo za iskalnike.

Pogosto zastavljena vprašanja - FAQ

Kakšna je cena WordPress spletne strani?

Na ceno izdelave spletne strani vpliva več dejavnikov. Za resno ponudbo je potreben predhodni pogovor, da se določijo vaši cilji in pričakovanja ter obseg projekta.

Kako varen je WordPress?

WordPress je daleč najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebine. Zaradi te priljubljenosti je tudi priljubljena tarča hekerskih napadov. Vsako leto je ugrabljenih več kot sto tisoč spletnih mest e-trgovine, blogov itd.

Torej WordPress ni varen?
Ravno nasprotno. Hekerji v vaš sistem ne vstopijo prek dejanskega jedra programske opreme WordPress, temveč uporabijo "nezavarovana stranska vrata". Najpogostejše ranljivosti so:
1. Zastarela programska oprema
2. Zastarele teme in vtičniki
3. Napadi v dobavni verigi ali 4. Slabi ponudniki gostovanja z zastarelimi strežniškimi tehnologijami.

Zato je treba vprašanje "Kako varen je WordPress?" preoblikovati v "Kako varno je moje WordPress okolje?"

Kaj torej storiti?
 • Posodabljajte programsko opremo in vtičnike.
 • Uporabljajte samo zaupanja vredne vtičnike.
 • FTP proti SFTP = vedno izberite SFTP.
 • Varna gesla za WordPress, gostovanje in SFTP račune.
 • Uporabite HTTPS.
 • Varno gostovanje s PHP 8+
Želite, da bi bilo vaše spletno mesto WordPress strokovno zaščiteno?
Obrnite se na nas. Vašo WordPress spletno stran bomo ohranili varno!

Lahko povsem prilagodite videz spletne strani mojim željam?

Vse je izvedljivo. V osnovi lahko oblikujemo stran povsem po vaših zamislih in željah z upoštevanjem dobre prakse o uporabniških vmesnikih (UI) in uporabniški izkušnji (UX). Načeloma ne uporabljamo predpripravljenih tem, a na izrecno željo lahko uporabimo tudi vašo poljubno temo in jo prilagodimo vašim potrebam. Kadarkoli imate možnost podati povratne informacije in podati zahtevo po spremembah. Končni rezultat je unikatna spletna stran!

Kako poteka izdelava WordPress spletne strani?

Skozi dolgoletno prakso smo razvili koncept, ki se je izkazal za najbolj učinkovitega:

1. Korak: Načrtovanje projekta
Z učinkovitimi orodji spletnega trženja (SEO, SEA itd.) izberemo pravo strategijo trženja. Prav tako pripravimo vaše prednosti za uvrstitev na spletni trg.

2. Korak: Oblikovanje zasnove
Za vaš uspeh na spletu oblikujemo individualno spletno predstavitev z optimiziranimi navodili za uporabnike in odzivnim oblikovanjem. Nato vam predstavimo zasnovo in v zasnovo vključimo zahteve za spremembe.

3. Korak: Programiranje
V tretjem koraku začnemo tehnično izvedbo projekta vašega spletnega mesta z optimizirano arhitekturo kategorij in profesionalnim programiranjem programske opreme za popolno uporabniško izkušnjo.

4. Korak: Optimizacija
Povečamo število obiskovalcev (promet), optimiziramo število poizvedb strank (stopnja konverzije) in pretvorbo strank v stalne stranke.

5. Korak: Vzdrževanje
Vašo spletno stran vzdržujemo v obliki posodobitev sistema, varnostnih ukrepov, integracije vsebine in razširitev funkcij.

Katere "page builderje" (graditelje) uporabljate pri izdelavi spletnih strani?

Dobro smo seznanjeni z večino najbolj razširjenih page builderjev (Elementor, Divi, Beaver Builder, Oxygen, Bricks, Zion,...) in za izdelavo lahko uporabimo katerega koli, ki je vam kot stranki najbolj blizu.
Če stranka nima preference po določenem page builderju, je naš prvi izbor Oxygen in individualna zasnova strani brez predpripravljene teme, saj imamo na tak način maksimalen nadzor nad vsebino in posledično hitrostjo spletne strani brez nepotrebne navlake.

Kateri WordPress vtičniki so najbolj pomembni?

Nekaj vtičnikov, ki jih uporabljamo in priporočamo:
 • Wordfence - osnovna zaščita strani
 • Script Organizer - razširjena funkcionalnost z dodajanjem lastnih skript
 • ShortPixel Optimizer - optimizacija grafičnih elementov
 • Rank Math - SEO optimizacija za iskalnike
 • LiteSpeed Cache - Optimizacija predpomnilnika in minimiziranje
 • Gridbuilder - Filtriranje in oblikovanje za prispevke, izdelke ipd.
 • UpdraftPlus - Varnostno kopiranje
 • GDPR Cookie Consent - GDPR uredba in piškotki
 • MetaBox - upravljanje z dinamičnimi vsebinami
 • Fluent Forms - Formularji
Top homeapartmentmagic-wandcloud-checkcogenvelopebookusercartphone-handsetmap-markerlaptop-phonegiftdiamondselectearthcodemagnifiercheckmark-circleplus-circlelayers