čas za posodobitev

Prenova spletne strani

Prenova spletne strani oz. prenova domače strani: Izboljšajte svoje tržne možnosti s prenovo svoje spletne prisotnosti in jo prilagodite sodobnim standardom!
Tako ohranite profesionalen vtis, ne glede na to, ali do vašega spletnega mesta dostopate s klasičnega računalnika, pametnega telefona ali tabličnega računalnika.
v koraku s časom

Prenovljena, moderna spletna stran

  • Imate staro spletno stran in niste več zadovoljni s svojo spletno prisotnostjo?
  • Načrtujete nov projekt in bi radi neposredno prepričali s sodobnim spletnim oblikovanjem?
  • Želite, da bi bilo vaše spletno mesto na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih prikazano v optimalnem pogledu?
Potem ste na pravem mestu.
Naša izkušena spletna agencija pomaga samostojnim podjetnikom ter malim in srednje velikim podjetjem pri vseh vidikih optimalnega nastopa na spletu. Od začetnega posvetovanja do popolne prenove vaše stare spletne strani vas spremljamo korak za korakom in vam pokažemo široko paleto možnosti, kako se na internetu predstaviti na povsem sodoben način. Ne glede na to, ali je vaš cilj popolnoma nova zasnova ali prenova spletne strani - z veseljem bomo uredili vašo spletno stran v skladu z vašimi željami in specifikacijami.

Moderna spletna stran

Pokažite se pred strankami v najboljši luči, tako da boste v koraku s časom in aktualnimi trendi.

Povečan doseg

Prenova spletne strani, ki je prilagojena za prikaz na vseh napravah, vam bo pomagala doseči večje število potencialnih strank.

Več strank

Z boljšimi uvrstitvami v iskalnikih boste postali bolj privlačni za nove stranke.

Dogovorite se za brezplačno in nezavezujoče svetovanje!

Zakaj bi želeli prenoviti spletno stran?

Vaša spletna stran je digitalna predstavitev vašega podjetja. Večinoma je to vaš prvi stik s strankami, ki sploh niso vedele, da vaše podjetje obstaja. Celotna izkušnja obiskovalca - ne le njegov prvi vtis o vašem spletnem mestu - ustvarja predsodek za ali proti vašemu podjetju. Zato potrebujete spletno stran, ki obiskovalce navdihuje in spodbuja k prepoznavnosti vaše blagovne znamke.
Prenova spletne strani pride v poštev, ko se na spletni strani pojavijo določene težave:

Težave s funkcionalnostjo

Želite dodati novo funkcionalnost na spletno stran ali pa funkcionalnosti vašega spletnega mesta ne delujejo več tako, kot bi morale oz. nekatere stvari na vaši stranisploh ne delujejo.

Izboljšave strukture in navigacije

Morda na prvi pogled ni očitno, vendar lahko navigacija in struktura vašega spletnega mesta obiskovalcem preprečujeta dostop do potrebnih informacij ali opravljanje nalog, ki vodijo k prodaji.

Zastarela vsebina

Na spletnih straneh podjetja ni mogoče uporabljati zimzelene vsebine. Zastarela vsebina, zlasti vsebina o izdelkih in storitvah, lahko škoduje vašim prizadevanjem za povečanje prodaje.

Zastarela zasnova

Oblikovalski trendi prihajajo in odhajajo. Če je vaša spletna stran na trgu že nekaj časa, so lahko nekateri elementi oblikovanja zastareli, kar lahko pri obiskovalcih vzbudi vtis, da spletno mesto že nekaj časa ni aktivno.

Preimenovanje

Sledenje konkurenci zahteva veliko dela, vendar preobrazba podjetja ne bo popolna brez prenove spletne strani, ki odraža spremembe identitete ali podobe blagovne znamke.

Slaba uvrstitev v iskalnikih

Če ste pred leti imeli dobro uvrstitev na iskalniku, še ne pomeni, da boste to pozicijo zadržali za vedno. Če so vas konkurenti prehiteli, je smiseln pregled in morebitna prenova vaše strani.

Prednosti prenovljene strani

Unikatna

Individualni razvoj oz. prenova spletne strani na osnovi vaše celostne grafične podobe.

Odzivna

Optimizacija za vse naprave od telefonov do namiznih računalnikov.

Preprosta za uporabo

Enostaven in intuitiven vmesnik za urejanje vsebine.
Prenova spletne strani
Prenova spletne strani
Prenova spletne strani
Prenova spletne strani

Kdaj potrebujete novo spletno stran?

Vas je naša spletna agencija prepričala in bi radi, da prenovimo spletno stran tudi vam? Odlično!

Pa poglejmo indikatorje, ki vam dajo vedeti, da potrebujete novo spletno stran oz. temeljito prenovo stare spletne strani:
  • Imate zastarelo spletno mesto, ki ga ni mogoče optimalno prikazati na mobilnih napravah.
  • Spletno mesto iz leta 2012, ki preprosto ne deluje več tako, kot bi moralo.
  • Želite sami spreminjati vsebino svoje spletne strani, ne da bi se morali zanašati na programerja in plačevati za vsako spremembo.
Ste se našli v zgornjih trditvah? Potem je čas bodisi za temeljito spremembo zasnove, prestrukturiranje v sistem za upravljanje vsebine za preprosto posodabljanje vsebine ali za popolno prenovo spletne strani, vključno s spremembo celostne grafične podobe in logotipa podjetja.
Top homeapartmentmagic-wandtrashenvelopeprinterpicturebookuseruserscartphone-handsetmap-markerlaptop-phonegiftdiamondearthbugmagnifierlistlayersbold