Kreativne rešitve

Oblikovanje embalaže

Pri oblikovanju embalaže združujemo funkcionalnost, estetiko in trajnost ter tako ustvarjamo čustveno in otipljivo izkušnjo blagovne znamke. Dobro premišljen izdelek je predpogoj za prodajni uspeh. Z ustrezno oblikovano embalažo lahko vaša blagovna znamka neposredno komunicira s strankami in ustvari prepričljiv prvi vtis.
predstavitev je vse

Oblikovanje embalaže s strastjo!

Naša oblikovalska agencija oblikuje visokokakovostne, ciljnim skupinam prilagojene embalaže. Svoje stranke spremljamo v celotnem procesu: od prve idejne zasnove, analize, strategije in oblikovanja, do izvedbe in tiskarske produkcije. Odločitve o nakupu se v 70 % sprejemajo na prodajni polici ali izložbi in običajno zmaga najboljša zasnova.

Prepričljivo

Dobro oblikovana embalaža ujame pogled kupca in ga predvsem prepriča v nakup. Stranka se tako zavestno odloči za vaš izdelek. To ni naključje! Prepričljiva embalaža je dejanski razlog za nakup!

Avtentično

Naše zasnove embalaže so preproste. Avtentične! Oblika se ujema z blagovno znamko in ceno. Slike kupcem povedo, kakšen izdelek je v notranjosti.

Uporabno

Oblikovanje embalaže je proces, kjer je izjemnega pomena sama uporabnost, ki jo mora embalaža zagotavljati. Le-ta je lahko vizualno še tako prepričljiva, a potrebno je tudi premišljeno umestiti izdelek vanjo.

Dogovorite se za brezplačno in nezavezujoče svetovanje!

Kako poteka oblikovanje embalaže?

Gre za vas in vaš izdelek. Poudarek je na jasnosti vaše embalaže, ne na nas. Naše zasnove embalaže so vizualno dovršene, komunikativne in spodbujajo prodajo. Naše oblikovanje temelji na dobro premišljeni strategiji.

Za nami je že nekaj več kot 15 let izkušenj in imamo potrebna znanja, s katerimi lahko uspešno vodimo vaš izdelek od razvojne faze do prodajnega mesta. Dobra zasnova, ki temelji na dobro premišljeni strategiji, ni nič, če je izvedba neuspešna. Naše poslanstvo je izpolnjeno le, če vaš izdelek pristane v nakupovalnih košaricah vaših strank.
1. korak

Posvetovanje o videzu embalaže

V brezplačnem in neobvezujočem pogovoru - po telefonu ali na kavi - ugotovimo, kakšne so vaše želje glede vizualne podobe embalaže. Spoznamo vašo celostno grafično podobo in izdelek ter ju poskusimo razumeti. Poveste nam, katere elemente oz. značilnosti potrebuje embalaža z vašega vidika.

Med posvetovalnim pogovorom spoznate, kako se lotevamo oblikovanja in kako vas vključujemo v omenjeni proces. Predstavljamo vam sredstva, ki jih uporabljamo za oblikovanje embalaže. Sporočite nam, kaj mora vaša embalaža izpolnjevati, da boste imeli v rokah ustrezno prodajno orodje, ki bo prepričalo čim več kupcev v nakup vašega izdelka. Na podlagi okvirnih pogojev, ki jih pripravimo skupaj, vam nato pripravimo ponudbo.

Celoten posvet glede oblikovanja je zelo pomemben. Naš cilj je, da naše stranke natančno vedo, kaj lahko pričakujejo, pa tudi, kaj ni vključeno v naše storitve kot agencije za oblikovanje embalaže.
2. korak

Oblikovanje embalaže

Takoj ko sprejmete našo ponudbo, začnemo. Oblikovanje embalaže poteka tako, da na podlagi vaših želja pripravimo osnutek, na osnovi katerega nato lahko nadaljujemo in ga izpilimo do potankosti. V ponudbo je vključen tudi postopek popravkov.

Ker vemo, da odločitev ni vedno lahka, ne želimo ustvarjati pritiska, zato vas s številom popravkov načeloma ne omejujemo dokler je vse v mejah dobrega (časovnega) okusa.

3. korak

Tisk embalaže

V svoji mreži partnerjev imamo tudi tiskarne, s katerimi redno sodelujemo in katere poskrbijo za kakovosten tisk vaše embalaže. V kolikor se odločite, da želite, da naša agencija poskrbi tudi za tisk, vam v tej fazi damo natisniti vzorčne primerke na podlagi katerih lahko pripravimo nadaljne popravke ali jih potrdimo.

Z embalažo smo zadovoljni, ko se vi poistovetite z njo.

Dobra zasnova embalaže za večjo uspešnost prodaje

Brezplačno posvetovanje

Pri vašem projektu vam svetujemo zavzeto in brezplačno. To je temelj uspešnega sodelovanja.

Natančen prvi osnutek

Potrudimo se že pri samem osnutku embalaže, da je le-ta zelo natančno oblikovana in tako prihranimo zlati čas v poznejših fazah.

Hitra tehnična izvedba

Z našim poslovnim modelom lahko oblikovanje embalaže izvedemo hitro in stroškovno učinkovito.

Brez skritih stroškov

Po prvem sestanku boste prejeli prilagojeno ponudbo z enotno ceno projekta.
Oblikovanje embalaže - Remali Cam Pro
Oblikovanje embalaže - Maske
Oblikovanje embalaže - UV Sanitizer
Oblikovanje embalaže - Buio scale

Ali lahko embalaža govori?

Embalaža je uspešna, če sporoča ime blagovne znamke, podobo in obljubo blagovne znamke ter značilnosti izdelka, koristi za kupca in edinstvene prodajne ponudbe ter razlikovalne lastnosti izdelka v smislu vsebine in vizualnih elementov ter jih predstavi na način, ki je primeren za ciljno skupino. Naša izkušena ekipa razvija edinstvene oblike embalaže, ki vašo blagovno znamko in izdelke pripeljejo v zavest in srce vaših strank.

Embalaža izdelka je običajno prva stvar, s katero pride kupec v stik. Zato mora biti prepričljiva v številnih pogledih. Poleg funkcionalnih vidikov ter informacij o značilnostih in prednostih izdelka je pomembna tudi privlačna oblika, ki pritegne pozornost in spodbuja nakup. Navsezadnje morajo izdelki prepričati v informacijsko prenatrpanih supermarketih in na drugih stičnih točkah ter izstopati iz okolice. To je še posebej pomembno, saj se več kot 70 % nakupnih odločitev sprejme na prodajnem mestu.

Embalaža za vaš uspeh

Oblikovanje embalaže je poleg visoke kakovosti izdelka in cene pomembno merilo pri nakupu. Pogosto celo ustvarja identiteto blagovne znamke. V večini primerov se izdelek in embalaža dojemata kot celota. Ker omogoča celo veččutno privlačnost (gledanje, otipavanje in celo vonjanje), oblikovanje embalaže ponuja možnosti, ki jih nima noben drug medij. Imamo več kot 15 let izkušenj na mednarodni ravni na področju oblikovanja embalaže.

Ponujamo vam svoje obsežno znanje in izkušnje na področju oblikovanja embalaže ter celovito storitev od razvoja do izvedbe in testiranja uporabnosti. S privlačno in kakovostno embalažo poudarimo in povečamo privlačnost vašega izdelka, ustvarimo prepoznavno vrednost in spodbudimo nakupno odločitev vaših strank. Poleg tega lahko za vas upravljamo tudi proizvodnjo embalaže.

Zakaj bi izbrali prav nas?

prednosti za vas
 • Dolgoletne izkušnje
 • Edinstvena zasnova pri oblikovanju embalaže
 • Fiksna cena in individualne rešitve po poštenih cenah
 • Zanesljivost in ustvarjalnost
 • Testiranje uporabnosti
 • Visoka prepoznavnost
 • Stalna kontaktna oseba med celotnim potekom projekta
 • Vizualna dovršenost
 • Harmonična splošna slika
 • Izjemna natančnost
 • Upravljanje proizvodnje embalaže
Top homeapartmentmagic-wandcogstarenvelopefile-addbookuseruserscarttagphone-handsetmap-markerlaptop-phonegiftdiamondearthhourglassmagnifierlayers